mandag den 2. april 2012

Skal du lave perleplader?

Da jeg i går i Politiken læste følgende overskrift: Perleplader vandrer byen rundt i Påsken troede jeg ærlig talt, at der var tale om en aprilsnar.
I artiklen står der:

Påsken står i perlepladernes tegn.


Sammen med perlepigerne Oeps Crew har DR's kunstklub bedt danskerne om at lave deres egen perleplade, placere den et sted i det offentlige rum, dokumentere den via et foto og så forlade den igen.
Håbet er, at en forbipasserende snupper perlepladen, placerer den et nyt sted og tager et nyt billede af den, så de farvestrålende plader på den måde kan fungere som kunststafetter.
Netop nu sidder 100 personer landet over og sveder over plastikperlerne. Blandt andet har en sønderjyde sat sig for at producere 100 perleplader før onsdag, hvor pladerne starter deres færd rundt i landet.
Nu har jeg tjekket om det var en aprilsnar eller ej, og det er det ikke! Den er god nok Ü
Billede fra dr.dk
Her kan du læse meget mere om eventen.
Overvejer du at deltage?

2 kommentarer:

Design À la Camara sagde ...

Ja da - bare se her, vi har tilmeldt os for lang tid siden: http://designlacamara.blogspot.com/2012/04/transportabel-street-art-projekt-1.html

Heart Design sagde ...

He he - lige efter jeg havde posted mit indlæg så jeg ovre hos dig, at du havde skrevet om samme, og SÅ vidste jeg at den var go' nok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...